Aanbod

Wilt u een huis of zakelijk onroerend goed kopen?

Bekijk het aanbod

Aankoop

Aankoop van een huis of zakelijk onroerend goed

Lees meer

Verkoop

Verkoop van uw huis of zakelijk onroerend goed

Lees meer

Taxaties

Taxatie van uw huis of zakelijk onroerend goed

Lees meer

Taxatie van uw huis

Taxatie van onroerend goed is een specialistische aangelegenheid waarvoor u bij Lenders makelaardij & taxaties aan het juiste adres bent.

Ons kantoor is als erkend lid aangesloten bij Vastgoedpro. Als taxateur zijn wij ingeschreven in het Register Vastgoedcert in de kamers Wonen, kamer Bedrijfsmatig Vastgoed en kamer WOZ. Het spreekt voor zich, dat deze titel niet voor iedereen is weggelegd, maar uitsluitend mag worden gebruikt door makelaars en/of taxateurs die bewezen hebben aan hoge kwaliteitseisen te voldoen. Voor meer informatie over Vastgoedpro en Vastgoedcert kunt u op het logo onderaan in het beeld klikken.

Doel van een taxatie Afhankelijk van het doel van een taxatie, bijvoorbeeld aankoop of verkoop, huur of verhuur, hypotheek financiering, gezamenlijke waardering met de belastingdienst of voor een opstalverzekering wordt, na grondig onderzoek een realistische marktwaarde bepaald.

Taxatierapport De taxatie wordt uitgewerkt in een representatief taxatierapport waarin rekening wordt gehouden met waardebeïnvloedende factoren zoals ligging, onderhoudstoestand, gebruiksmogelijkheden, courantheid, inhoud, herbouwwaarde en verdere bijzonderheden die van belang zijn voor het nemen van beslissingen.Het is een prettige wetenschap dat alle geldverstrekkers het door ons kantoor opgemaakte taxatierapport accepteren! Sterker nog, veel van deze bedrijven laten hun taxaties door óns verzorgen, vanwege onze ervaring en snelle én zorgvuldige manier van werken.

Heeft u vragen over taxaties ? Mail ons vrijblijvend voor meer informatie via het contactformulier of bel 06 - 13 75 97 10.